top of page

Digitaalinen suunnittelu & sisällöntuotanto

Meiltä saat verkkosivut ja sosiaalisen median sisällöt aina suunnittelusta toteutukseen ja halutessasi myös tekstisisältöineen. Lisäksi meiltä onnistuu videoeditointi, 2D animointi sekä liikegrafiikan toteuttaminen. Lisäksi innovoimme mielellämme uudenlaisia verkkoratkaisuja ja -palveluita sekä pelillistämme esimerkiksi verkko-oppimismateriaaleja.

1

Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa on tarkoitus tutustua niin asiakkaaseen kuin kohdeyleisöön sekä saada kuva siitä, minkälaisesta tyylistä asiakas pitää. Käymme yhdessä läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet läpi sekä sovimme projektin etenemisestä.

3

Valmiin työn tarkastelu & toinen kommenttikierros

Valmistyö esitellään asiakkaalle, jolloin hän pääsee vielä tarkastelemaan ja kommentoimaan työtä. Kommenttien pohjalta tehdään tarvittavat viilaukset ja korjaukset työhön.

2

Luonnostelu & ensimmäinen kommenttikierros

Luomme raakaluonnoksen työstä, jolloin asiakas pääsee nopeasti näkemään lopullisen tuotoksen idean ja vaikuttamaan siihen ennen lopullisen version tuottamisen aloittamista.

4

Työn luovutus asiakkaalle

Valmis työ luovutetaan asiakkaalle aloituspalaverissa sovitussa muodossa. Asiakas kuittaa työn valmiiksi ja vastaanotetuksi.

Omat-verkkosivukuvitukset-03.png

alk. 750€ + alv. 24%

Verkkosivujen suunnittelu & toteutus

Suunnittelemme niin pienempiä yhden sivun landing page -sivustoja kuin laajempia useamman alasivun verkkosivuja. Halutessasi kauttamme saat myös verkkosivujen sisällöntuotannon tai vaikkapa valokuvauspalvelut. Toteutamme verkkosivut Wix -alustalle, mutta halutessasi voit tilata vain verkkosivujen suunnittelun, jolloin sivut voidaan toteuttaa teknisen yhteistyökumppanin toimesta haluamallenne alustalle.

alk. 350€ + alv. 24%

Sosiaalisen median sisällöt & sisältöpohjat

Haluaisitko yhtenäisen ja selkeän ilmeen sosiaalisen median kanaviisi tai brändisi mukaisen PowerPoint tai Word pohjan? Toteutamme profiili- ja kansikuvia, videopätkiä sekä postauksia sosiaalisen median kanaviin kuten Facebook, Instagram sekä alustoille kuten YouTube ja Spotify. Sosiaalisen median postauksista voidaan asiakkaan toiveen mukaan tehdä myös sisältöpohjia esim. Canvaan tai Adoben ohjelmille, jolloin asiakas voi uudelleen käyttää postauksia vaihtamalla niihin itsenäisesti kuvia ja tekstiä.

alk. 400€ + alv. 24%

Animointi, liikegrafiikka & videoeditointi

Onko toiveissasi animoitu logo, tuotteen tai palvelun esittelyvideo, videosisältö sosiaaliseen mediaan tai ehkäpä haluaisit elävöittää koulutusmateriaalejasi videon muodossa. Toteutamme videoeditoinnit, kevyet 2D animoinnit sekä liikegrafiikan GIF tai MP4 formaattiin toiveidesi mukaan. Kevyellä animoinnilla voidaan tuoda eloa myös esimerkiksi verkkosivuille animoidun taustakuvan tai vaikkapa GIF otsikoiden muodossa.

ota yhteyttä
bottom of page