top of page

Graafinen suunnittelu & brändääminen

Meiltä saat niin visuaaliset ilmeet, kuvitukset, markkinointimateriaalit kuin informatiiviset julkaisut taitettuna diginä ja painoon. Digitaalisissa julkaisuissa huolehdimme tarvittaessa myös saavutettavuudesta ja painotöissä halutessanne hoidamme kommunikoinnin painotalon kanssa. Helppoa ja vaivatonta!

1

Aloituspalaveri

Aloituspalaverissa on tarkoitus tutustua niin asiakkaaseen kuin kohdeyleisöön sekä saada kuva siitä, minkälaisesta tyylistä asiakas pitää. Käymme yhdessä läpi asiakkaan tarpeet ja toiveet läpi sekä sovimme projektin etenemisestä.

3

Valmiin työn tarkastelu & toinen kommenttikierros

Valmistyö esitellään asiakkaalle, jolloin hän pääsee vielä tarkastelemaan ja kommentoimaan työtä. Kommenttien pohjalta tehdään tarvittavat viilaukset ja korjaukset työhön.

2

Luonnostelu & ensimmäinen kommenttikierros

Luomme raakaluonnoksen työstä, jolloin asiakas pääsee nopeasti näkemään lopullisen tuotoksen idean ja vaikuttamaan siihen ennen lopullisen version tuottamisen aloittamista.

4

Työn luovutus asiakkaalle

Valmis työ luovutetaan asiakkaalle aloituspalaverissa sovitussa muodossa. Asiakas kuittaa työn valmiiksi ja vastaanotetuksi.

alk. 500€ + alv. 24%

Logot, visuaaliset ilmeet & brändiohjeistukset

Aloita pienestä tai laita koko brändipaketti kuntoon kerralla. Meiltä myös copywrite palvelut, jossa voidaan määritellä mm. bändin tone of voice ja tapa kommunikoida.

alk. 700€ + alv. 24%

Taittotyöt diginä & painoon

Informatiiviset julkaisut, oppaat, loppuraportit, artikkelikokoelmat, koulutusmateriaalit... Kaikki taitot sisältävät julkaisun visuaalisen ilmeen, tarvittaessa kuvitukset ja/tai valokuvamateriaalin koostamisen sekä kuvien editoinnin. Halutessasi teemme digi-julkaisusta saavutettavan tai huolehdimme fyysisen julkaisun painattamisesta.